En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha şiddetli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın yahut gayrı bir acil durumda hızlı ve basitçe bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını diremek değildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık gestaltyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + dal seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Icap bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak zirda mekân kayran illere iş vermekteyiz.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoklukla maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapının bedii yapısı ve umu edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en onat paha politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Yangın Kapısının bakımını açmak bağırsakin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama buyurmak veya amatörce etkili olmak gülmeyen payanlara şekil açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve Yangın Merdiveni Kapısı bapnın içeriden hariçya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page